Pivovar Keras začal v Bechyni vařit pivo v roce 2018. Navázal tak na tradici vaření piva starou stovky let, která ve městě zanikla ve 30. letech minulého století. Pivo se v Bechyni vaří klasickou dekokční metodou, která je typická pro česká piva. Pivovar používá výhradně tradiční suroviny jako slad, vodu, chmel a ušlechtilé pivovarské kvasnice. Posedět můžete ve staročeské pivovarské
restauraci a vychutnat si přitom krásy historické Bechyně.
Vyráběná piva: Bechyňská 10° – světlé výčepní, Bechyňská 12° – světlý ležák, Bechyňská 12° – tmavý ležák.
Kde ochutnat a nakoupit: Pivovar Keras.
Návštěva pivovaru: Provádí se. Doporučujeme kontaktovat majitele předem.
Brožura "Pivní stezky" ke stažení zde.